星期一, 十一月 30

皇冠 [分享]SOM | 赢得悉尼中央广场设计国际竞赛

皇冠 报导:
标签: 中央广场设计 中央商务区 SOM和Fender Katsalidis赢得了悉尼中央广场国际设计竞赛,该商业开发将引入新的变革性公共空间和高科技塔楼。位于悉尼的中央商务区,澳大利亚,拟建项目旨在通过引进创新建筑和公共领域的改进改造的西部边缘。 SOM and Fender Katsalidis have won an international design competition for Central Place Sydney, a commercial development that will introduce new transformative public space and high-tech towers. Located in Sydney’s Central Business District, Australia, the proposed project seeks to transform the western edge by introducing innovative buildings and public realm improvements. 在与悉尼市的计划,以建立第三个新大型文娱广场线,悉尼华贸中心是焦点的科技中心区和市政空间。该方案由Dexus和澳大利亚 Frasers Property合作,由国际公司Skidmore,Owings&Merrill和Fender Katsalidis Architects设计,后者是位于墨尔本,悉尼和布里斯班的多学科设计办公室。获奖方案将增强通往中央商务区的南部门户,邻近社区之间的联系以及城市的商业中心,从而使目标地区与城市重新焕发活力并重新连接。 In line with the City of Sydney’s plan to create a third new major civic square, Central Place Sydney is the focal point for the Tech Central district and civic space. A partnership between Dexus and Frasers Property Australia, the plan was designed by international firm Skidmore, Owings & Merrill, and Fender Katsalidis Architects, a multi-disciplinary design office based in Melbourne, Sydney, and Brisbane. Enhancing the southern gateway to the CBD, connections between neighboring communities, and the city’s commercial axis, the winning proposal will revitalize and reconnect the targeted area to the city. 悉尼中央广场设有“两座分别高37层和39层的商业塔楼,由低矮的建筑物编织在一起,固定了开发区并在街道上使该区域充满活力 ”,悉尼中央广场将占据约15万平方米的办公和零售空间。以自然为设计核心,商业发展旨在成为澳大利亚最可持续的项目之一,其对城市,新市政广场和雕塑办公楼的贡献得以定义。 Featuring “two commercial towers, 37 and 39 stories tall, woven together by a low-rise building anchoring the development and enlivening the precinct at street level”, Central Place Sydney will encompass approximately 150,000 square meters of office and retail space. With nature at the core of the design, the commercial development aims to become one of the most sustainable projects in Australia, defined by its contribution to the city, new civic plaza, and sculptural office towers. 中央建筑是“ 塑造区域身份的动态城市形态 ”,它以一系列交错的层级上升,在各个级别开放花园露台和景观,并响应现有环境的规模和重要性。关于这一点,Fender Katsalidis建筑师设计总监Mark Curzon指出:“ 雕塑塔由地面上的运动和公民连接塑造而成,并垂直延伸到“细粒度”的天际线中,旨在解决网关配置中的关键远景 ”。 The central building, “a dynamic urban form that shapes the precinct’s identity”, ascends in a series of staggered tiers, opening up garden terraces and views at each level, and responding to the scale and materiality of the existing surroundings. On that note, Mark Curzon, Fender Katsalidis Architects Design Director states that “the sculptural towers are shaped by the movement and civic connections at ground level and extend vertically into a ‘fine-grained’ skyline, orientated to address key vistas in a gateway configuration”. 为了降低视觉密度,这两座塔楼以三种独立的形式表示。具有不同但兼容的形状,每座建筑物在高度,比例,清晰度和材质方面都保留了自己的特征。此外,这些干预措施旨在减轻风力并吸收自然光,而计算机控制的立面则可以遮挡内部光线,避免阳光直射并减少热量的获取。 In order to have less visual density, the two towers are expressed as three individual forms. With distinct yet compatible shapes, each building retains its own identity in terms of height, scale, articulation, and materiality. In addition, these interventions are shaped to mitigate wind forces and admit natural light, while the computer-controlled facade shades the interiors from direct sunlight and reduces heat gain. 关于设计的开放空间,以允许行人在项目内部和内部有效流动的方式创建景观。实际上,塔楼的每一层都被认为是一个独特的“社区”,由冬季花园,混合模式环境,光线充足的心房和室外露台相连。此外,工作空间非常灵活,可容纳不断发展的技术公司。 Regarding the designed open spaces, the landscape is created in a way that allows pedestrians to flow efficiently through and within the project. In fact, each floor in the towers is conceived as a unique “neighborhood,” connected by winter gardens, mixed-mode environments, light-filled atria, and outdoor terraces. Moreover, the workspaces are highly flexible, to accommodate constantly evolving technology companies. – END –

黄金城网址_黄金城棋牌app_新黄金城hjc